tiistai 20. lokakuuta 2015

Tilaustyö

Viime aikoina ystävät ovat kyselleet, että millä hinnalla teen sitä ja tätä. Jokaiselle olen vastannut, että lastenvahtipalkalla. Nyt sitten ensimmäinen äidin ompeluhetki saatiin oikeasti järjestettyä. Tavoitteena oli ommella neljä päällistä sängynpäädynpehmusteisiin. Ystävä on itsekin taitava käsistään ja oli tehnyt lapsilleen sängyt, mutta ompelukoneen käyttö ei ollut hänelle niin tuttua. Onneksi käytin paljon aikaa kaavojen piirtämiseen, vaikka koko aamupäivä menikin niihin ja keltaiseen päällysteeseen, joka matkasi heti kotiin. Loppuihin varastin aikaa Pojalta seuraavana aamupäivänä. Näissä näkyy mukavasti myös tuo aamupäivän eteneminen valon lisääntymisenä.


Sisällä oli jotain solumuovieristeputkea, jota oli vähän vuoltu ja liimattu. Kangasta me ei näihin putkiin mitenkään kiinnitetty, kun kuulemma kiilautuvat tiukkoina hyvin sänkyihin näinkin.

Näistä tietenkin jäi ylimääräistä kangasta, josta halusin heti eroon. Bonuksena tein kahdet tyynynpäälliset, joihin molempiin tuli kaikkia neljää väriä. Ihan vain normaalilla tyynyliinatyylillä nämä on tehty, koska  oikeanpituisia vetskareita ei kotona valmiina ollut.


Aivan pienistä paloista tuli lapsille vielä hernepusseja. Muutama pussi jäi vielä kotiin, kun herneet loppui kaapista kesken.

Ei kommentteja: